Mijn tarief

Voor een behandeling reken ik: €72 en deze duurt 1 uur. De vervolg behandeling duurt 45 minuten en hiervoor reken €69. Acupunctuur wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed en valt onder alternatieve geneeswijzen.

Voor een behandeling aan huis in Etten-Leur, Hoeven en Oudenbosch reken ik €72. Buiten deze kernen reken ik een toeslag van €0,25 per km.

Bij het niet minimaal 24 uur van tevoren afmelden wordt het verzuimtarief van €52 in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd.

Betaling van jouw consult
Het consult dient na de behandeling contant of via pinbetaling betaald te worden. Je krijgt van mij na de behandeling een rekening mee, deze kun je vervolgens zelf declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Mijn behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars
Omdat ik aangesloten ben bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) worden door een groot aantal zorgverzekeraars mijn behandelingen vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Bekijk het complete vergoedingenoverzicht op deze website: http://www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgvergoedingen/acupunctuur

Consulten kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos worden verzet. Nadien worden de kosten van het consult in rekening gebracht.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij in Etten-Leur een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.